heihoeve natuurproducten koemest logo
Verzending & Levering

Onze producten worden binnen 1 tot 3 werkdagen bij u geleverd. U ontvangt een track en trace per email zodra de zending is aangemeld. De levering van pakketten vindt plaats van maandag tot en met zaterdag. Palletzendingen worden uitsluitend op werkdagen bezorgd.

Bestellen & Levering

Als u op een werkdag vóór 15:00 een pallet bij ons besteld (zowel bigbags als zakken) dan wordt de pallet de volgende werkdag bij ons op de boerderij opgehaald.

Een werkdag later zal de zending bij u worden bezorgd.

De leveringen vinden uitsluitend plaats van maandag tot en met vrijdag.

Liever op een specifieke dag? Laat het ons weten via het opmerkingen veld bij de bestelling.

Pallet zending

Onze koerier beschikt over een palletwagen waarmee hij de bestelling bij u op de juiste plek kan neerzetten.

Track & Trace

Zodra de zending is aangemeld ontvangt u een Track&Trace code. Wanneer de zending onze boerderij heeft verlaten is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.

Wij doen er alles aan om de bestelling op de afgesproken dag bij u te leveren. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar het kan voorkomen dat de zending toch vertraging op loopt. De zending zal dan in de meeste gevallen een dag later bij u worden bezorgd.

Heeft u vragen of opmerkingen? dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Koop koemest via Heihoeve Natuurproducten

Afhalen op de boerderij

Wilt u onze producten liever afhalen op onze boerderij in Gemonde? Dat kan! U kunt al onze producten afhalen op afspraak, zelfs in de avond of in het weekend mogelijk! Informeer naar onze scherpe afhaaltarieven. 

Kalfje