heihoeve natuurproducten koemest logo
Koemestkorrels van Heihoeve Natuurproducten
Koemest in korrelvorm

Koemestkorrels bestellen

Universele tuinbemesting rechtstreeks geleverd van de boerderij

Koemestkorrels bestellen doet u gemakkelijk via Heihoeve Natuurproducten! Wilt u een weiland, dierenweide of een gazon voorzien van organische bemesting? Kies dan voor onze kwaliteit koemestkorrels. In vergelijking met onze gedroogde koemest kun je onze koemestkorrels wél verspreiden met een meststrooier, controleer wel eerst of uw meststrooier geschikt is voor koemestkorrels. Koemestkorrels hebben een diameter van 4-5 mm.

Een mooie tuin begint bij een goede en gezonde bodem, onze koemestkorrels verbeteren de bodem. Door organische stof toe te voegen houden (gras)planten voedingsstoffen en vocht beter vast. Met de juiste voeding worden uw planten of gazon nog mooier en kunt u genieten van een prachtige tuin. Onze producten bestaan uit honderd procent koemest zonder toevoegingen.

Kies de gewenste hoeveelheid en bestel de koemestkorrels gemakkelijk via onze webshop. Liever afhalen op onze boerderij in Gemonde (Noord Brabant)? Informeer dan naar onze scherpe afhaaltarieven. Afhalen kan alleen op afspraak, ook in de avonden of in het weekend mogelijk. 

Koemestkorrels in Big Bag

Koemestkorrels in zakken

Hoeveel koemestkorrels heb ik nodig?

Wanneer je onze organische koemestkorrels strooit, zorg je voor een betere bodemstructuur. Door elk jaar te bemesten zorg je ervoor dat jouw (gras) planten beter groeien. Voor het gebruik van koemestkorrels adviseren wij 1 kilo per 5 tot 10 vierkante meter.

Wanneer bemesten met koemestkorrels?

Je kunt jouw tuin, weiland of dierenweide het hele jaar door bemesten met uitzondering van de vorstperiode. Toepasbaar voor elke grondsoort. Aangeraden wordt om voor een regenbui te gaan strooien, zodat de mestkorrels sneller op kunnen lossen in de bodem. 

Hoe lang blijven koemestkorrels houdbaar?

Je kunt onze koemestkorrels in bigbag tot wel 5 jaar lang bewaren! Zorg er wel voor dat de bigbag droog wordt weg gezet zodat u een volgende keer ook gemakkelijk kunt strooien met de mestkorrels.

Koemestkorrels kopen bij Heihoeve Natuurproducten

Als je weet hoe veel koemestkorrels je nodig hebt, bestel dan de gewenste hoeveelheid gemakkelijk in onze webshop. Onze producten worden rechtstreeks geleverd vanaf onze boerderij. De big bag koemest korrels worden geleverd per pallettransport. U kunt uw bestelling ook afhalen op onze boerderij in Gemonde, mocht u interesse hebben om de mestkorrels af te halen op onze boerderij informeer dan naar onze scherpe afhaaltarieven. 

Voedt de bodem, de bodem voed jouw plant

Alle planten in jouw tuin hebben voedingsstoffen nodig om goed te kunnen groeien. Kies daarom voor de koemestkorrels van Heihoeve Natuurproducten! Door regelmatig te bemesten (1 tot 3 keer per jaar) voorkom je dat planten slap worden en minder goed groeien. Hoe veel je moet bemesten hangt af van de grondsoort in jouw tuin/weiland. 

Heihoeve koemestkorrels is een échte bodemverbeteraar en is een organische meststof.  Onze koemestkorrels komen langzaam vrij in de bodem en heeft dus wat meer tijd nodig dan bijvoorbeeld kunstmest. Ook gebruikt de plant alleen wat hij nodig heeft, je kunt hierdoor niet snel teveel koemestkorrels strooien. 

Natuurlijk tuinieren met onze producten, rechtstreeks van de boerderij!

Al onze producten bestaan uit honderd procent koemest zonder toevoegingen. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Heihoeve Natuurproducten! Direct geleverd van de boer. Onze producten zijn geschikt voor iedereen die van natuurlijk (moest)-tuinieren houdt! Gewoon zoals de natuur het bedoeld heeft.

Koemestkorrels zijn ideaal voor jouw (moes)tuin, gazon of weide!

Koemest bevat niet alleen cellulose-ontbindende bacteriën, maar ook actieve spijsverteringsenzymen. Deze enzymen spelen een cruciale rol in het versnellen van de opwarming van de mest, wat de ontleding van organische materialen door micro-organismen in de bodem stimuleert. Dit proces leidt tot een snellere afgifte van voedingsstoffen aan planten, wat resulteert in gezondere en beter groeiende bloemen en planten.

Bij Heihoeve Natuurproducten bieden we hoogwaardige mestproducten aan die perfect zijn voor uw tuin. Onze koemest is beschikbaar in zowel gedroogde vorm als in handige koemestkorrels.

Wilt u onze koemest zelf afhalen? Dat kan op afspraak. Daarnaast bieden we bezorging aan.

Kies voor de hoogwaardige mest van Heihoeve Natuurproducten en zorg ervoor dat uw bloemen en planten de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om te gedijen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het afhalen in Gemonde (Noord-Brabant), of plaats direct een bestelling voor thuisbezorging.

koemestkorrels kopen