Organische koemest

Bij Heihoeve Natuurproducten gebruiken we 100% organische koemest. Met onze koemest maak je een goede en bewuste keuze en draag je bij aan een beter milieu. Koemest is goed voor de structuur in de grond. Het zorgt voor een goede bodem waardoor bloemen en planten kunnen groeien.

✓    100% organisch

✓    Rechtstreeks van de boerderij

✓    Échte bodemverbeteraar

Vragen over onze producten?

Voordelen van organische koemest

Organische koemest zorgt ervoor dat de natuurlijke processen niet verstoord worden. De koemest heeft een langdurige werking omdat de plant alleen verbruikt wat het nodig heeft. Daarnaast voedt het niet alleen de plant, maar ook de bodem. De stof zorgt voor een gezonde bodem met genoeg biodiversiteit. In feite werkt het als een bodemverbeteraar. Dit resulteert in een evenwichtige groei en het zorgt voor een goede structuur van de plant. Ons organische en goedkope koemest is goed voor het milieu en het wordt volledig biologisch afgebroken. Genoeg voordelen om te kiezen voor deze koemest.

Benieuwd naar meer producten?

Bestel koemest en maak eenvoudig een afspraak

Wilt u gebruik maken van organische koemest om uw moestuin te bemesten? Bij ons bedrijf uit Gemonde, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, bestelt u 100% organische mest. De mest kan gemakkelijk op afspraak worden opgehaald. Daarnaast is het ook mogelijk om het te laten leveren. Neem contact op om een offerte aan te vragen. Wij zijn te bereiken via info@heihoevenatuurproducten.nl of +31612832135. Wij staan u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Neem contact op