Big Bag koemestkorrels

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u koemestkorrels kunt bestellen en afhalen? Bij Heihoeve Natuurproducten vindt u koemest dat rechtstreeks van de boerderij is geproduceerd. Zo bieden wij niet alleen de beste koemest, maar ook een eerlijke prijs voor de consument & de boer

✓    100% organisch

✓    Rechtstreeks van de boerderij

✓    Échte bodemverbeteraar

Vragen over onze producten?

Makkelijk uw koemestkorrels bestellen

Bij ons kunt u makkelijk koemestkorrels en gedroogde koemest afhalen op onze boerderij of bestellen in onze webshop. Wij bieden u voordelige koemestkorrels aan waarmee u op een 100% organische manier uw tuin bemest. Zo creëert u een prachtige tuin, gazon of moestuin en maakt u ook nog eens een goede en bewuste keuze.

U ontvangt onze bigbag met koemestkorrels binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis. Zo kunt u meteen beginnen met het bemesten van uw tuin en hoeft u niet lang te wachten.

Daarnaast kunt u naast koemestkorrels, ook andere producten afhalen. Deze producten kunnen worden opgehaald op afspraak. Natuurlijk is het handig om te weten hoeveel koemestkorrels u nodig heeft, voor u het komt ophalen. Wij bieden u advies in gebruik van koemest. U kunt natuurlijk ook altijd naar eigen inzicht de koemest strooien. In dit advies vindt u ook hoe u te werk gaat met het strooien van de mest.

Benieuwd naar meer producten?

Kom naar onze boerderij voor uw koemest

Bent u op zoek naar koemestkorrels en wilt u deze afhalen? Dat kan bij ons op de boerderij in het Brabantse Gemonde, in de buurt van ‘s-Hertogenbosch. Wij zorgen ervoor dat uw koemest klaarstaat wanneer u deze komt ophalen. Koemest bestellen en laten leveren is ook mogelijk. Om de producten op te halen is het gewenst om een afspraak te maken. U maakt makkelijk een telefonische afspraak via +31612832135. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend. Op deze dagen bent u welkom om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Waarom een Big Bag met koemestkorrels kopen?

Onze Big Bags met koemestkorrels zorgen ervoor dat uw bloemen, planten, gazon en moestuin optimaal groeien en ontwikkelen.

Onze koemestkorrels zijn verkrijgbaar in bigbags van 500 en 1000 kilo. Bekijk het assortiment van Heihoeve Natuurproducten in onze webshop.

Neem contact op