Koemest van Heihoeve Natuurproducten

Bent u iemand die veel bezig is met bloemen en planten en wellicht een moestuin? En bent u opzoek naar de beste kwaliteit koemest? Kies dan voor geheel natuurlijke bemesting van Heihoeve Natuurproducten. Met de juiste voeding worden uw planten en bloemen nog mooier en sterker.

Wij verkopen koemest in verschillende uitvoeringen, waarbij u ook de keuze heeft uit verschillende hoeveelheden. U kunt bij ons terecht voor koemest in zakken, maar zeker als u meer nodig heeft kunt u ook een bigbag koemest bestellen. Woont u in de buurt van Gemonde? Of vind u het leuk om te kijken op onze boerderij? Dan kunt u onze producten ook ophalen tegen een scherp afhaaltarief. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. 

Voordelen koemest

Wanneer koemest strooien?

In jouw tuin gazon of moestuin kun je vroeg in het voorjaar de gedroogde mest of korrels gaan strooien. Zo zorg je ervoor dat jouw gazon of planten de beste start van het groeiseizoen zullen hebben. Doordat onze producten geheel organisch zijn, kun je deze gewoon het hele jaar door gebruiken behalve bij vorst. Een goede voorbereiding is het halve werk. En met onze kwaliteit producten help je je tuin daarbij. Koemest kun je ook gebruiken bij de aanplant van een nieuwe tuin.

Jouw tuin verbeteren met koemest

Met koemest zorg je voor een goede bodemstructuur in jouw tuin, gazon en/of moestuin. Er zitten veel voedingsstoffen in verwerkt, wat bijdraagt aan een gezonde en vruchtbare bodem. Al jouw planten hebben voedingsstoffen nodig om goed te groeien. Met onze producten zorg je ervoor dat jouw planten niks te kort komen en dat jij kunt genieten van een prachtige tuin! Laat jouw tuin stralen met producten van Heihoeve Natuurproducten! Koemest zorgt er op een 100% natuurlijke manier voor dat de bodem weer vruchtbaar wordt.

Hoe gebruik je gedroogde koemest?

In ons assortiment bieden wij twee soorten koemest aan. Namelijk gedroogd en korrels. Het verschil tussen beide producten is dat onze gedroogde koemest een losse en luchtige structuur heeft. Je kunt dit product dus heel makkelijk gebruiken bij de aanplant van een nieuwe tuin, maar zeker ook voor een bestaande tuin. Hark de koemest wat in voor een mooi resultaat. Wat onze gedroogde mest extra speciaal maakt is dat deze niet nat hoeft te worden en niet kan verbranden door de zon. Je kunt het daarom het hele jaar door gebruiken met uitzondering van vorst

Hoe gebruik je koemestkorrels?

Onze koemestkorrels kun je het beste gebruiken bij een bestaande tuin, gazon of moestuin. Let wel dat je de korrels het beste kunt gebruiken voor een regenbui, zodat deze goed kunnen inwerken. Koemestkorrels op basis van 100% pure koemest, is volledig gehygieniseerd en gecomposteerd en daarna geproduceerd tot mestkorrel. Met hygiëniseren bedoelen we het verhitten van mest tot 70 graden Daardoor zijn de mestkorrels zeer geschikt voor het voeden van uw gazon, siertuin, border, moestuin, rozen, potplanten en fruitbomen.

Universele meststof

Onze producten zijn zeer geschikt voor (de aanleg van) gazon, moestuin, siertuinen, borders en hagen. Alle buitenplanten kunnen dus profiteren van deze universele meststof! 

Kies voor kwaliteit direct geleverd van de boerderij

Onze producten worden duurzaam verwerkt op ons melkveebedrijf. Wij verwerken, verpakken en verzenden onze producten zelf, waardoor we de prijs zo laag mogelijk kunnen houden. 

Gedroogde koemest
koemestkorrels