heihoeve natuurproducten koemest logo

Koemest uit Brabant

Met onze koemest uit Brabant bemest u ideaal uw bloemen en planten. Bent u iemand die veel bezig is met bloemen en planten kweken in de tuin? Of heeft u een moestuin die aandacht vergt en koemest nodig heeft? Bij Heihoeve Natuurproducten bieden we koemest aan tegen een voordelige prijs voor consument en boer.

 

✓    100% organisch

✓    Rechtstreeks van de boerderij

✓    Échte bodemverbeteraar

Vragen over onze producten?

De voordeligste koemest uit Brabant

De koeien van onze boerderij uit Brabant produceren koemest die rijk is aan voedingsstoffen en zorgt voor een gezonde bodem. Met de juiste voeding bloeien de bloemen en planten nog mooier. De mest is te gebruiken voor verschillende situaties. Zo hebben we gedroogde koemest voor een moestuin, tuin of gazon. Wij raden aan bij het aanleggen van uw tuin of gazon de gedroogde koemest te mengen met de grond voor het aanplanten. Zo krijgen de planten een perfecte start en dat resulteert in een mooie bloei.

Benieuwd naar meer producten?

Goedkoop bemesten met koemest uit Brabant - Gemonde

Met onze producten haalt u goedkope en universele tuinbemesting in huis. Onze producten worden verwerkt, verpakt en verzonden vanaf ons melkveebedrijf. U kunt de koemest voor uw hele tuin gebruiken, dit wil zeggen dat u geen andere specifieke meststoffen meer nodig hebt. 

Haal gemakkelijk uw koemest af

Bij ons bedrijf uit Gemonde, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, kunt u koemest afhalen. Wanneer u voor 15:00 uur uw bestelling heeft geplaatst kunt u de volgende dag de koemest ophalen. Het is belangrijk om hiervoor een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via info@heihoevenatuurproducten.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar +31612832135. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op