Koemest bestellen

Wilt u koemest van hoogwaardige kwaliteit bestellen? Wij bieden koemest waarmee planten resulteren in een prachtige bloei. Met onze koemest maakt u een goede en bewuste keuze. Onze gedroogde koemest is namelijk 100% organisch. Zo draagt u dus bij aan een beter milieu.

 

✓    100% organisch

✓    Rechtstreeks van de boerderij

✓    Échte bodemverbeteraar

Vragen over onze producten?

Koemest bestellen voor een betere tuin

Door koemest te bestellen zorgt u voor een betere bodemstructuur in uw tuin of moestuin. Dit heeft te maken met de organische stoffen. Koemest zorgt op een natuurlijke manier voor een vruchtbare bodem. Koemest is belangrijk omdat plantenvoeding nodig hebben om op te bloeien en te groeien. Wilt u bloemen en planten kweken en heeft u hiervoor gedroogde koemest nodig? U bestelt bij Heihoeve Natuurproducten goedkope koemest om op een natuurlijke manier uw gazon, moestuin en planten. Door koemest te kopen bij een échte boerderij bent u goedkoper uit dan bij een winkel dat koemest verkoopt. 

 

Koemest bestellen bij de boerderij

Al onze producten worden verwerkt, verpakt en verzonden vanaf ons melkveebedrijf. Bent u geïnteresseerd in onze producten? of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies op maat staan wij u graag te woord. 

Benieuwd naar meer producten?

Bestel eenvoudig via onze webshop

Wilt u goedkope bemesting en tegelijkertijd een bewuste keuze maken? Vraag direct een offerte aan en bestel uw koemest via onze webshop. Heeft u vragen over de koemest? Bij Heihoeve Natuurproducten in Gemonde, nabij ’s-Hertogenbosch, staat u graag te woord om u meer te vertellen over onze gedroogde koemest. Wij zijn te bereiken via info@heihoevenatuurproducten.nl of neem telefonisch contact op via +31612832135.

Neem contact op