Koemest rechtstreeks van de boerderij bij Heihoeve Natuurproducten

Koop uw koemest bij Heihoeve Natuurproducten! Koemest rechtstreeks van onze boerderij! koemest is een universele meststof en is geschikt voor (de aanleg van) uw gehele tuin, gazon en moestuin. Wij bieden goedkope gedroogde koemest aan in zakken en bigbags. Koemest verbetert plantgezondheid, wortelontwikkeling en stimulatie van bodemleven op een natuurlijke manier! Koemest is dus zeer waardevol voor al jouw planten gazon en moestuin.

Wat is koemest?

Koemest is een organische meststof van dierlijke oorsprong. Onze producten bestaan uit honderd procent koemest, zonder toevoegingen en is zeer geschikt voor iedereen die van natuurlijk tuinieren houdt! Koemest voed de bodem, en de bodem voedt jouw plant. Tevens zorgt het voor een goede bodemstructuur en hierdoor houdt het voedingsstoffen beter vast. 

Jouw tuin verbeteren met koemest

Met koemest zorg je voor een goede bodemstructuur in jouw tuin, gazon en/of moestuin. Er zitten veel voedingsstoffen in verwerkt, wat bijdraagt aan een gezonde en vruchtbare bodem. Al jouw planten hebben voedingsstoffen nodig om goed te groeien. Met onze koemest zorg je ervoor dat jouw planten niks te kort komen en dat jij kunt genieten van een prachtige tuin! Laat jouw tuin stralen met producten van Heihoeve Natuurproducten! 

Tuin bemesten

Wat kun je bemesten met koemest?

Koemest is geschikt voor (de aanleg van) gazon, moestuin, siertuinen, borders en hagen. Alle buitenplanten kunnen dus profiteren van deze universele meststof! 

Koemest van de boer

Koemest rechtstreeks van onze boerderij! Onze producten worden verwerkt, verpakt en verzonden vanaf ons melkveebedrijf. Op onze boerderij hebben wij een installatie staan die de mest van onze koeien kan verwerken tot een mooi, bruikbaar product voor uw tuin. Kies je voor kwaliteit en prijs dan kies je voor Heihoeve Natuurproducten. 

Bekijk al onze producten in onze webshop

Het verschil tussen gedroogde koemest en de koemestkorrel

Wat is het verschil tussen gedroogde koemest of de koemestkorrel? Dat is de structuur! Gedroogde koemest heeft een losse en luchtige structuur, je kunt dit gemakkelijk verwerken in de tuin. De koemestkorrel is zoals de naam al zegt: koemest geperst in een korrel. Je kunt dit gebruiken voor grote oppervlaktes omdat het met een kunstmeststrooier te verspreiden is. 

Gedroogde koemest

Onze gedroogde koemest is anders dan je misschien gewend bent. Heihoeve gedroogde koemest heeft een losse en luchtige structuur en is gemakkelijk te verwerken in de tuin, moestuin of op het gazon. Je kunt gedroogde koemest qua structuur vergelijken met potgrond. 

Koemestkorrels

Koemest in korrelvorm: Wil je een groot gazon, weiland of dierenweide voorzien van een organische meststof? Kies dan voor onze koemestkorrels. Je kunt onze koemestkorrels gemakkelijk verspreiden met een kunstmeststrooier.

Koemest is een geheel natuurlijke en organische meststof. Dit wil zeggen dat deze meststof volledig is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen van in ons geval, dierlijke oorsprong.

Hierdoor blijft de bodem los en luchtig, door het organische stofgehalte neemt de grond beter vocht op en tegelijkertijd houdt het voedingsstoffen beter vast. Een echte bodemverbeteraar kunnen we wel zeggen. Gedroogde koemest is een langzaam werkende meststof, welke volledig wordt opgenomen door de grond. Je kunt hierdoor dus niet snel teveel gedroogde koemest strooien.

Kunstmest wordt op een chemische wijze gemaakt. kunstmest werkt sneller maar korter en verrijkt de bodem niet voor lange termijn.

Zak 30 liter gedroogde koemest

Big bag gedroogde koemest