Goedkope koemest

Wanneer u op zoek bent naar goedkope koemest, bent u bij ons bedrijf in Gemonde, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, bij ons in juiste handen. Onze koemest is rechtstreeks van de boerderij. Dit betekent dat wij een eerlijke prijs hanteren tegenover zowel de consumenten als de boeren.

 

✓    100% organisch

✓    Rechtstreeks van de boerderij

✓    Échte bodemverbeteraar

Vragen over onze producten?

Produceer een mooie tuin met goedkope koemest

Met onze koemest maakt u uw tuin nog mooier. Wat men vaak niet weet is dat koemest goedkoper is wanneer het van de boerderij zelf komt. Dit omdat het zelf wordt geproduceerd. Dat is dan ook de reden dat u bij ons goedkope koemest vindt. U kunt kiezen voor gedroogde koemest van Big Bag. Dit is een koemest dat voordelig is voor de structuur in de grond. Het beschermt de bodem bij zowel droge als natte omstandigheden. Daarnaast is het koemest te geschikt om een tuin, moestuin of gazon om te toveren in een mooie creatie.

Benieuwd naar meer producten?

Goedkope koemest en een veelzijdige meststof

Koemest kunt u voor uw hele tuin gebruiken. Dat is handig, want hierdoor heeft u geen andere specifieke meststoffen meer nodig. Onze producten verbeteren de bodem, en met een gezonde bodem groeien uw planten beter. Doordat de mest die wij verkopen geheel organisch is, is dit ook nog eens goed voor het milieu. 

Bestel gemakkelijk online

Bent u op zoek naar goedkope koemest? Daar helpen wij u graag bij. U kunt bij onze boerderij gemakkelijk uw koemest afhalen. De dag nadat u de bestelling heeft geplaatst kunt u bij ons terecht. Het is hiervoor nodig om een afspraak te maken. Om een afspraak in te plannen belt u naar +31612832135. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling te laten verzenden. Neem contact op met ons bedrijf voor de mogelijkheden.

Neem contact op