Gedroogde koemest voor het gazon

Bent u op zoek naar gedroogde koemest voor uw gazon? Met onze mest uit Gemonde, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, kunt u goedkoop uw gazon bemesten. Om uw gazon goed voor te bereiden op het groeiseizoen raden wij u aan om de koemest al vroeg in het voorjaar te strooien.

 

✓    100% organisch

✓    Rechtstreeks van de boerderij

✓    Échte bodemverbeteraar

Vragen over onze producten?

Gedroogde koemest gebruiken om een mooi en goedkoop gazon te bemesten

Door in het voorjaar gedroogde koemest te kopen en strooien stimuleer je een gezonde bodem en de grasgroei voor uw gazon. Om het gazon gezond te houden is het advies drie keer per jaar uw gazon te mesten, dit kan goedkoop. Zo ook in juni of juli zodat het in de zomer gezond blijft. Let hierbij wel dat dit niet in de volle zon gebeurt. U bemest een laatste keer in september om het gazon klaar te maken voor het najaar. De koemest kan op het gazon worden aangebracht vanuit de hand, met een handstrooier of een strooiwagen. Wij raden aan om een handstrooier of strooiwagen te gebruiken. Zo wordt de koemest gelijkmatig verdeeld over het gazon. Let er goed op dat u de organische koemest niet te veel op dezelfde plek strooit. Dit kan resulteren in slappe en uitgedroogde planten. U kunt uw gazon goedkoop bemesten met onze Brabantse koemest. Gedroogde koemest is zeker in de eerste fase belangrijk voor het gazon belangrijk omdat deze genoeg voedingsstoffen nodig heeft om te ontwikkelen en nieuw gras aan te maken.

Benieuwd naar meer producten?

Haal makkelijk uw koemest af

Wilt u uw gazon goedkoop laten bemesten en bent u op zoek naar gedroogde koemest? Bij ons haalt u gemakkelijk en voordelig uw koemest af op afspraak. Heeft u vragen over het gebruik van de mest? Wij adviseren in gebruik van de koemest. Daarnaast zijn wij te bereiken via info@heihoevenatuurproducten.nl en +31612832135 voor andere vragen of opmerkingen.

Neem contact op