Bodemverbeteraar kopen

Wanneer u een bodemverbeteraar wilt kopen, kunt u terecht bij Heihoeve Natuurproducten. Bodemverbeteraars verbeteren de grondstructuur en de bodemvruchtbaarheid. Ze worden verwerkt in de bovenlaag van de tuin en worden toegevoegd om een optimale verhouding tussen lucht en vocht te creëren.

✓    100% organisch

✓    Rechtstreeks van de boerderij

✓    Échte bodemverbeteraar

Vragen over onze producten?

Een bodemverbeteraar kopen zorgt voor groeiende planten

Net als gedroogde koemest voor Big Bag brengt de bodemverbeteraar heel wat voordelen met zich mee. Het woord zegt het eigenlijk al. Een bodemverbeteraar verbetert de bodem. De planten en wortels ontwikkelen zich zo een stuk beter. Een bodemverbeteraar zorgt ervoor dat er meer organische bestanddelen aan de grond worden toegevoegd. De grond wordt zo luchtiger en neemt meer water op. Er komen bestanddelen vrij doordat de organische bestanddelen verteren. Dit zorgt ervoor dat de planten beter gaan groeien. Ook gedroogd koemest kopen zorgt voor een betere bodemstructuur in je tuin of moestuin. Dat allemaal op een 100% organische manier.

Benieuwd naar meer producten?

Haal gemakkelijk jouw bestelling op

Bent u geïnteresseerd in Big Bag om gedroogde koemest in op te slaan? Vraag dan een offerte aan. U kunt uw mest eenvoudig afhalen bij onze vestiging in Gemonde, de buurt van ’s-Hertogenbosch. Ook is het mogelijk om de koemest te leveren. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op via info@heihoevenatuurproducten.nl of bel naar +31612832135. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op