Big Bag Koemestkorrels

Bent u op zoek naar een big bag om je koemestkorrels in te bewaren? Bij Heihoeve Natuurproducten vindt u organische koemestkorrels. Hierdoor wordt deze volledig opgenomen in de grond. Ons koemestkorrels bevat een hoog organisch stofgehalte, hierdoor werkt de koemest lang en erg effectief. Koemestkorrels rechtstreeks van de boerderij.

✓    100% organisch

✓    Rechtstreeks van de boerderij

✓    Échte bodemverbeteraar

Vragen over onze producten?

De voordelen van Big Bag Koemestkorrels

Kies voor de koemestkorrels van Heihoeve Natuurproducten! Onze meststoffen zorgt voor een goede structuur in de grond. Door een meer organische stof in uw grond aan te brengen beschermt u de bodem tegen zowel droge als natte omstandigheden. Wilt u uw weiland, dierenweide of groot gazon voorzien van een organische meststof? Kies dan voor koemestkorrels van Heihoeve Natuurproducten. 

Onze producten worden verwerkt, verpakt en verzonden vanaf onze boerderij in Gemonde. Koemest bestellen bij Heihoeve Natuurproducten betekent dus een goede en bewuste keuze. Wij houden van tuinieren op natuurlijke wijze, met onze meststoffen brengt u de natuur terug in uw tuin, gazon of in de moestuin. U kunt hierdoor ook niet snel teveel strooien doordat de plant alleen gebruikt wat hij nodig heeft.

Bekijk onze website voor meer informatie

Kies de gewenst hoeveelheid via onze webshop. We hebben verschillende formaten beschikbaar zodat u voor ieder tuin project een juiste hoeveelheid kunt aanschaffen. 

Benieuwd naar meer producten?

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan een offerte aan. U kunt uw mest eenvoudig afhalen bij onze vestiging in Gemonde, de buurt van ’s-Hertogenbosch. Ook is het mogelijk om de koemest te leveren. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op via info@heihoevenatuurproducten.nl of bel naar +31612832135. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op